Hypotheken

Wel degelijk beter.

Starter

Je wilt je eerste huis kopen. Er komt veel op je af en dat levert begrijpelijkerwijs vragen op. Hoeveel kan ik lenen?

Welke hypotheekvorm past bij mij en niet onbelangrijk, hoe denk ik er over een paar financieel bij te zitten? zijn vragen waar een goede adviseur je antwoorden op kan geven. Maak daarom gauw een afspraak met Hemmy Toebes Hypotheekadvies voor een gratis en vrijblijvende eerste afspraak.

Doorstromer

Je wilt verhuizen. Sinds de tijd dat je je huidige woning kocht is er op de hypotheekmarkt veel veranderd. Daarnaast heb je mogelijk vragen.

Hoeveel kan ik lenen? Is het verstandig om eerst mijn woning te verkopen en dan pas een nieuwe hypotheek af te sluiten? Kan ik restschuld meefinancieren in een nieuwe hypotheek? Voor deze en andere vragen kan je terecht bij Hemmy Toebes Hypotheekadvies.

Oversluiten

Door je huidige hypotheek over te sluiten kun je mogelijk geld besparen. Het is goed mogelijk dat het oversluiten van een hypotheek met een lagere rente je per maand financieel voordeel kan gaan opleveren.

Het oversluiten van een hypotheek kan gunstig zijn, maar is het niet in alle gevallen. Om te besparen op maandlasten kun je daarom ook denken aan het herzien van verzekeringspolissen. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak bij Hemmy Toebes Hypotheekadvies.